Over ons

Visie

Bij TC Lanaken gaan we ervoor om voor van alle leeftijden in een gezellige sfeer tennismogelijkheden aan te bieden. Dit voor ieder lid van het gezin, zowel recreatief als competitief, ieder op zijn eigen niveau een waarbinnen ieder zich maximaal kan ontplooien.

TC Lanaken wilt zich profileren als een recreatieve gezinsclub, waar competitie zijn plaats heeft, maar waar het kind ‘kind’ moet kunnen zijn en volwassenen zich amuseren. Door het bieden van een gezellige clubsfeer streven we ook een sociaal doel na waar ieder kameraadschap kan opbouwen. In het kader van deze visie, bieden wij dan ook een weloverwogen lessenpakket aan om hieraan tegemoet te komen.

Bestuur

 

We zijn een sportclub waarbij de werking volledig gebaseerd is op een vrijwilligerswerking en dus een onbezoldigd bestuur. De vzw wordt momenteel bestuurd door onderstaand hoofdbestuur.

Noël Penders

Voorzitter

Eric Eurlings

Ondervoorzitter

Bart Boosten

Secretaris

Dirk Vanstapel

Penningmeester

Jill Cauberg

Commissieafgevaardigde

Remi Wijnen

Commissieafgevaardigde

Geert Jordens

Commissieafgevaardigde

Teneinde de leden nauwer te betrekken bij het reilen en zeilen van hun vereniging, heeft het bestuur TCL-commissies opgericht. Elke commissie heeft een specifieke taak en eigen samenstelling, zij beheren zelfstandig hun domein en rapporteren naar het hoofdbestuur toe. Voorbeelden van commissies: jeugdcommissie, recreatiecommissie, tornooicommissie, technische commissie, barcommissie,…

Accommodatie

 

Zomer
In domein Pietersheim, Neerharenweg: 8 buitenpleinen gravel  + 3 extra midipleinen

Winter
Tennishal Engelse Hof Lanaken, eigendom van gemeente Lanaken: 7 binnenpleinen hardcourt

Kantine

Opening kantine

Opening kantine

Opening kantine

Opening kantine

Opening kantine

Opening kantine